3 Ekim 2012 Çarşamba

Pasha İçin Papyon:)

Bu papyon Pasha için, güle güle kullan Pasha....  :)

































Rica ederim:)

Okunanlardan: 9 ay 10 gün (Kağan Kocatepe) - Erkek BebeK Bakımı (Theresa Foy DiGerenimo)


Evet bu kitap,benim kolum kanadım oldu 9 ay boyunca:) net alemini altüst etmem dışında, gelişen her günü girilen her haftayı bu kitaptan takip ettim. kesinlikle tavsiye ediyorum.. hatta şu an bir anne adayının ellerinde bu kitabım:)  

Bu kitabı gördüğümde çok şaşırdım, böyle bir kitap mı varmış dedim:) okuduğumda ise şaşkınlığım arttı:) harika anlatımı var, yabancı uyruklu bir annenin kaleminden ama hiç yabancı gelmedi tarzı.. biz gibi:)  tavsiye ediyorummmm:))

2 Ekim 2012 Salı

okunanlardan; Mucizeler Dükkanına Dönüş





Geçen ay okuduğum kitap, benim için önemi büyük. Öncelikle Sevgili Eşim'in hediyesi olması... zor günlerde bana en iyi arkadaş olması veee ilk eskittiğim kitap olması:) çünkü çalışan bir anne olunca zaman pek kalmıyor.Kısıtlı zamanlarda,.. orda, burda, şurda derkeeennn:)  kitapcık bayağı bir eskidi:) bunda Egem'inde payı var tabii.

Tavsiye ediyorum, Debbie Macomber'in gerçekten akıcı ve çok samimi bir dili var...

şimdi sırada;

Küçük Mucizeler Dükkanı
Bir Yumak Mutluluk
Bahçemde Yeşeren Umutlar

bakalım zaman, zaman, zamaann!  biraz zaman istiyorum şu koşarak geçen zamandan bana bırakması için................


size acele ettirmesi için kitabın arka kapağından alıntılar yazayım, acelee edinn mutluluklu olun, gülümseyin

"sevgiyle kalın"

""""Kitabın arka kapağı.

İsteyince, her sorunun bir çözümü olduğunu anlıyor insan...

Aşkın ve arkadaşlıkların filizlenerek çoğaldığı, zamanla sımsıcak ilişkilere dönüştüğü bir sokak hayal edin.Her iki yanında kapısını çalabileceğiniz, bir bardak çay eşliğinde sevdiklerinizle sohbet edebileceğiniz, içinizi ısıtan dükkânların dizili olduğunu düşünün. """""""""""""""""

1 Ekim 2012 Pazartesi

keçeleree sararımm senii:)

...annem kızıyor; "hediye paketine çevirdin çocuğu!" diyor, ben ise zevkle kesip biçip dikiyorum:) Egem zaten bana hediye değil mi ki :)


bu smokin modeli, kuzenim Erkan'ın düğününe gitmeden birkaç saat önce tasarlayıp kesip diktim:) ama düğüne giderken son anda üzerine gömlek giydirdim, nazar olur diye korktum bebeğime:)


en sevdiğim model bu nazarlıklı model :)


...ve tabii ki olmazsa olmaz kravatlı modelimiz, annem:) "öğrenci olmuş bu" dedi, babam "Adanasporlu olmuş" dedi:)...   KENDİ BABAMIZ İSE MÜDÜR OLMUŞ DEDİ:))  heheheh:)))